Wie is de baksas?

Hi, ik ben Saskia!

Enthousiast, creatief maar bovenal gedreven met een grote liefde voor het bakken van taarten, koeken en andere zoete lekkernijen. Zo kun je mij het beste omschrijven. Samen met mijn gezin woon ik in Noordwijk. Als dochter van een horecaondernemer stond ik al op vroege leeftijd in de keuken om te koken en te bakken. Het bakken van taarten was toen al echt mijn favoriete bezigheid.

Het is nu zo’n 5 jaar geleden dat ik erachter kwam dat mijn lichaam niet goed op gluten reageert. Ik heb mijn eetpatroon en lifestyle aangepast. Een koffietje drinken buiten de deur met een puntje appeltaart bleek lastiger dan gedacht, er is nauwelijks lekker glutenvrij en vegan gebak verkrijgbaar. Dat kan anders, bedacht ik mij! Zo heb ik lang geëxperimenteerd met allerlei pure producten om een fantastisch glutenvrij en vegan assortiment te ontwikkelen. De reacties uit mijn omgeving waren zo goed dat ik de stap heb gezet om een eigen onderneming te starten en van mijn passie mijn werk te maken. In de keuken ben ik namelijk intens gelukkig.

Het geeft mij zoveel voldoening als ik de lekkerste creaties van de baksas kan leveren aan horecaondernemers waarvan ik weet dat ik hier weer heel veel andere mensen blij mee maak, die bijvoorbeeld met een allergie of dieetwens nu wel kunnen genieten van iets lekkers bij de koffie, of een lekker toetje. Het mooie is dat iedereen het kan eten, omdat het bijzonder lekker is!

Ik bak graag voor jou de lekkerste taarten met pure liefde

Ik heb een groot assortiment van ambachtelijke lekkernijen die glutenvrij én vaak ook vegan zijn. Wil je graag de assortimentenlijst downloaden? Laat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer achter, dan komt de downloadbare versie snel jouw kant op!

Contact met baksasDownload de assortimentenlijst voor horeca